19 Şubat 2013 Salı

MY DAILY BEAUTY ROUTINE


İşte makyaj yaparken olmazsa olmazlarım
1- L'Oréal Lash Architect 4D maskara son zamanlarda kullandığım en iyi maskara. Kirpikleri tek tek ayırıyor ve uzun gösteriyor.
2- Makyajdan önce cildi temizlemek çok önemli. Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub soyulmaları ve parlamayı engelliyor.
3 ve 4- Makyaj altı kremi olarak Sephora Flawless Moisturizing Lotion'u kullanıyorum. Çok iyi bir nemlendirici olmasa da pudranın kolay absorbe edilmesini sağlıyor. Fondöten kullanmayı sevmediğim için Sephora Flawless Moisturizing Lotion'u ve The Body Shop Face Base pudrayı birlikte kullanarak cildimin pürüzsüz görünmesini sağlıyorum.
5- MAC Buried Treasure Powerpoint göz kalemi abartılı olmayan bir ışıltı katıyor. Aslında haki yeşiliyle kahverengi arası bir tona sahip ama üstünden geçildikçe siyaha yakın duruyor. Uygulamadan önce göz kapaklarına da pudra sürmek gerektiğini hemen hatırlayım. Akmayı engelliyor.
6- Cargo Beach Blush Coral Beach allık artık Türkiye'de satılmıyor ve yurt dışında her yerde bulunmuyor. Eskiden bütün Sephora mağazalarında satılıyordu. Yine abartılı olmayan bir ışıltı katan ve doğal bir bronzluk sağlayan çok kalıcı bir ürün. Bulamadığım için bu aralar Sephora Sun Disk allıkla idare ediyorum.
7- MAC Matte Kinda Sexy ruj. Uzun süre kullandığım ve artık satılmayan Sephora Maniac Mat 03'ten sonra çok memnun kaldığım bir ürün. Kesinlikle daha kalıcı ve daha güçlü pigmentlere sahip olduğunu düşünüyorum. Diğer mat rujlarda olduğu gibi uygulamadan önce dudağınızın pürüzsüz olduğundan emin olmalısınız ve tazelerken dudağınızda kalan ruju tamamen silip tekrar sürmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder